Barbecueën
!


OP DIT MOMENT IS HET NIET MOGELIJK
OM DIT ARRANGEMENT TE RESERVEREN!

De beste barbecue beleef je bij Dennenlucht in Breda. Samen met familie, vrienden, collega’s of zelfs bij een bruiloft, een barbecue kan altijd. Wij maken we vol trots gebruik van de beste barbecue die er is, de OFYR.

Heerlijk barbecueën bij Dennenlucht breda


OP DIT MOMENT IS HET NIET MOGELIJK
OM DIT ARRANGEMENT TE RESERVEREN!


Wie houdt er nou niet van een barbecue? Wij zijn er dol op en verzorgen ook graag voor een heerlijke maaltijd voor jouw gezelschap. Samen met familie, vrienden, collega’s of zelfs bij een bruiloft, een barbecue kan altijd. Bij Dennenlucht maken wij vol trots gebruik van de beste barbecue die er is, de OFYR. Dat is echt genieten in een prachtige omgeving.

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht Breda ligt namelijk in het Mastbos en is een unieke plek. Zo zorgen wij ervoor dat elk feest of evenement een succes wordt.

Altijd een feestje bij Dennenlucht
Dennenlucht is veel meer dan alleen een pannenkoekenrestaurant. Gastvrijheid zit in ons DNA, wij zorgen er graag voor dat je bezoek aan ons mooie restaurant altijd naar meer smaakt. Kinderen zijn ook van harte welkom. In onze speeltuin of speelzolder zullen zij zich geen moment vervelen. Een barbecue bij Dennenlucht in Breda is voor iedereen een feestje. Geniet van de ontspannen sfeer en maak je bezoek compleet met een boswandeling.

Wilt u onze locatie bezichtigen of een offerte aanvragen?
Door de drukte in ons restaurant vragen wij u vriendelijk een afspraak te maken met Marloes. Dit kan door ons contact formulier in te vullen. 

 

Onbeperkt barbecueën bij Dennenlucht

Waarom kiezen voor een BBQ bij Dennenlucht?

  • Compleet..
  • Onbeperkt barbecueën...
  • Optioneel met kok...
  • Al vanaf 20 volwassenen...
  • Grote buitenspeeltuin voor kinderen...
  • Ook als VEGA optie verkrijgbaar...

BBQ Volwassenen €30,- p.p.

Brood met smeersels, Spare ribs, Varkenshaas spies, Biefspies, Gemarineerde kip, Gamba spies, Zalm pakketje, twee groene salades. diverse sausjes en frietjes.

Als afsluiter een heerlijke sundae ijsje die zelf naar smaak versierd kan worden.

BBQ Kids €18,50 p.p.

Brood met smeersels, kip, spare ribs, varkensspies, twee groene salades, diverse sausjes en frietjes.

En als afsluiter een heerlijke sundae ijsje die zelf naar smaak versierd kan worden.

Wilt u deze barbecue reserveren?

De beste barbecue beleef je bij Dennenlucht in Breda. Samen met familie, vrienden, collega’s of zelfs bij een bruiloft, een barbecue kan altijd. Wij maken vol trots gebruik van de beste barbecue die er is, de OFYR.

Ja, dit wil ik reseveren...

Wilt u Dennenlucht bezichtigen of contact opnemen?

Door de drukte in ons restaurant vragen wij u vriendelijk een afspraak te maken met Marloes. Dit kan door ons contact formulier onderaan deze pagina in te vullen. 

Ja, ik wil graag contact opnemen...

ook de magie
van dennenlucht
beleven?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 6 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.