Nieuw: Boogschieten

Stel bij Dennenlucht je concentratie, precisie en geduld op de proef tijdens deze leuke workshop boogschieten voor jong en oud in samenwerking met Ride Along.

Vanaf nu te boeken bij Dennenlucht Breda

Boogschieten: dé concentratiesport met een jacht- en oorlogswapen voor alle leeftijden. Deze leuke binnen- en buitensport is redelijk eenvoudig aan te leren en is daarom ideaal voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, workshops en familie activiteiten. Wist je dat er talloze manieren zijn om er leuke wedstrijdjes mee te spelen?

Naast de puntentelling en ballonnen kapot schieten, kun je bijvoorbeeld met gekleurde ringen werken. Of denk aan foto’s en animaties die je op je doelschijf kunt prikken. Ja, dan kun je lachen! De mogelijkheden zijn oneindig. Wij van Ride Along Activities zijn er om er een creatieve twist aan te geven bij Dennenlucht Breda.

Kinderfeestje boogschieten bij Dennenlucht

Boogschieten bij Dennenlucht is inclusief:
Instructeur, Boogschietbanen compleet

Voorwaarden:
* Alleen i.c.m. een arrangement bij Dennenlucht Breda.

Tarieven:
€150,- per groep. Voor een kinderfeestje boogschieten vragen wij een vaste prijs. Deze prijs geldt voor maximaal 12 kinderen. Voor elk extra kind vragen wij €10 extra. 

Groep boogschieten bij Dennenlucht

Boogschieten bij Dennenlucht is inclusief:
Instructeur, Boogschietbanen compleet

Voorwaarden:
* Alleen i.c.m. een arrangement bij Dennenlucht Breda.

Tarieven:
€175,- per groep. Voor een groep boogschieten vragen wij een vaste prijs. Deze prijs geldt voor maximaal 12 deelnemers. Voor elk extra deelnemer vragen wij €15 extra. 

Wilt u boogschieten reserveren?

Wilt u meer informatie over boogschieten of heeft u een andere vraag hierover? Vraag nu een offerte aan of reserveer boogschieten bij Dennenlucht.

Ja, dit wil ik reserveren...

Wilt u Dennenlucht bezichtigen of contact opnemen?

Door de drukte in ons restaurant vragen wij u vriendelijk een afspraak te maken Dit kan door ons contact formulier onderaan deze pagina in te vullen. 

Ja, ik wil graag contact opnemen...

ook de magie
van dennenlucht
beleven?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 7 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.