Borrelbox van Dennenlucht.


Dennenlucht weer geopend voor take away voor warme drankjen om mee te nemen, warme chocomelk met slagroom en nog veel meer lekkers zoals wafels en worstenbroodjes voor tijdens een wandeling in bijvoorbeeld het Mastbos.


Wil je ons borrelboxen, lunchboxen, kids knapzakken en verspakketen bestellen? Kijk dan hieronder voor meer informatie.

Borrelbox bestellen

Na een frisse wandeling of fietstocht of lekker na het buiten spelen is het goed pannenkoeken eten bij Dennenlucht. Alleen kan dit helaas tijdelijk niet. Daarom brengen wij een stukje Dennenlucht in je eigen keuken of om mee te nemen in het Mastbos.

Dennenlucht Borrelbox €30.-

Let op: Dit product moet 1 dag van te voren worden besteld!

Dennenlucht Borrelbox met streekproducten met u mee op pad!
Borrelbox in een handige meeneem verpakking voor 2 volwassen. Deze kan je meenemen met uw fiets- of wandeltocht door bijvoorbeeld het Mastbos of gewoon lekker voor thuis, het kan allemaal!

Inhoud:

Plukbrood van Bakkerij van der Klei met drie smeersels, diverse soorten kaas, huisgemaakte kaasstengel van Kaasboederij 't Vaartje, diverse soorten worst van John de Marktslager, Tortilla van aardappels en Chips van boerderij Moervliet, Spiesjes van kippendijen en Crispy buikspek, Albondigias met mediterane tomatensaus van Hoeve het Laag en zalm gerookt in de eigen rookoven van Dennenlucht.

Ik wil bestellen, klik hier

ook de magie
van dennenlucht
beleven?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 7 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.