Ankie: Ik ben gaan solliciteren en een week later kon ik meteen beginnen.

Ankie, medewerker in de bediening.

Ik werk bij Dennenlucht sinds:

September 2017

Hoe ben jij terecht gekomen bij Dennenlucht?

Een vriendin van mij zag een post voorbij komen op Facebook, dat ze mensen zochten bij Dennenlucht. Ik zocht de locatie op en raakte meteen enthousiast door de locatie waar Dennenlucht gelegen is. Met al een beetje horeca ervaring ben ik gaan solliciteren en een week later kon ik meteen beginnen.

Wat maakt jouw werk zo leuk bij Dennenlucht?

Ik vind het team waarmee ik samenwerk zo ontzettend fijn en gezellig. Op een drukke dag zorg je er samen voor dat de gasten een geweldige dag hebben. Alle collega’s staan voor elkaar klaar. Verder zit er ook veel afwisseling qua werkzaamheden op een werkdag. De ene keer verzorg je de gasten van hun drankjes of hun eten, de andere keer sta je achter de bar of neem je de bestellingen van de gasten op. Naast het verzorgen van de gasten in het restaurant en het terras, worden er ook feesten en partijen gehouden bij Dennenlucht, zoals bruiloften of baby showers, wat ook ontzettend leuk is om te doen. Uiteindelijk, na een dag werken, sluit je samen gezellig de dag af met een praatje en een drankje.

Wat is jouw functie bij Dennenlucht?

Ik ben vaste medewerker bij Dennenlucht. Verder zorg ik ook dat de producten die nodig zijn in de bediening, op voorraad zijn door bij onze leveranciers te bestellen.

Wat is jouw favoriete pannenkoek en waarom?

Mijn favoriete pannenkoek is de luxe pannenkoek Dennenlucht. Met spek, kaas, ui, champignons, ham en paprika is deze hartige pannenkoek zo ontzettend lekker, en je zit de komende uren erna goed vol!

Waarom moet iemand komen werken bij ons?

Als je bij Dennenlucht komt werken kom je gegarandeerd in een leuk team terecht. Het is echt teamwork en je staat er niet alleen voor. Er zit zoveel variatie aan werkzaamheden en als je niet van stilzitten houdt raad ik je zeker aan om bij ons te komen werken. Het geeft je zo een ontzettende boost om gasten met een lach op hun gezicht naar huis te zien gaan. Als je dat eenmaal gezien hebt, wil je dat elke dag zo weer. Ik ga elke dag met plezier naar het werk. Wil je dat ook? Kom dan werken bij het gezellige team van Dennenlucht!

Wil jij ook werken bij Dennenlucht?

Solliciteer gemakkelijk en snel online via onderstaande link

Solliciteren bij Dennenlucht...

Meer verhalen van collega's

Marloes: Het samen bouwen aan een nog leuker team en bedrijf geeft mij energie

Lees het verhaal van Marloes
Bekijk alle verhalen

ook de magie
van dennenlucht
beleven?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 7 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.