Koen: Ik werk in een superleuk team van hele gezellige collega's!

Koen, medewerker in de bediening.

Ik werk bij Dennenlucht sinds

mei 2018

Hoe ben jij terecht gekomen bij Dennenlucht

Voordat ik bij Dennenlucht ben gaan werken, ben ik er een paar keer wezen eten. Ik vond het een leuk bedrijf op een mooie locatie en het leek me leuk om er te werken.

Wat maakt jouw werk zo leuk bij Dennenlucht

Als medewerker bij Dennenlucht werk je in een superleuk team van hele gezellige collega's. Daarnaast vind ik het leuk om met gasten een praatje te maken, kijkende naar hun kinderen die een enorme bende van het versieren van hun pannenkoek maken. Maar van deze bende zitten ze vervolgens wel heerlijk te smullen.

Wat is jouw functie bij Dennenlucht

Ik werk zelf in de bediening. Meestal neem ik bij gasten de bestellingen op, maar soms sta ik ook wel achter de bar of breng ik een dienblad met drinken naar een tafel. Oftewel, ik heb regelmatig afwisseling in mijn taken als ik aan het werk ben.

Wat is jouw favoriete pannenkoek en waarom?

Mijn favoriete pannenkoek staat helaas niet meer op de menukaart. Het was de pannenkoek Veul vlees, die, zoals de naam al zegt, gevuld is met veul vlees. Een heerlijke hartige pannenkoek met wel 5 verschillende soorten vlees erop.

Waarom moet iemand komen werken bij ons?

Je komt in een leuk team te werken wat jou open zal ontvangen, zodat jij je gauw thuis zal gaan voelen. Je zal tijdens het werken veel variërende taken toegewezen krijgen, waardoor je veel nieuwe dingen zal leren. Je werkt flexibel en kan dan ook zelf aangeven welke dagen jij graag zou willen werken.

Wil jij ook werken bij Dennenlucht

Solliciteer gemakkelijk en snel online via onderstaande link

Solliciteren bij Dennenlucht...

Meer verhalen van collega's

Ruben: Ik werk bij Dennenlucht omdat het heel gezellig is met de collega’s.

Lees het verhaal van Ruben
Bekijk alle verhalen

ook de magie
van dennenlucht
beleven?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 6 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.