COVID-19 UPDATE

Volg hier het laatste nieuws tijdens de COVID-19 maatregelen in de horeca bij Dennenlucht.

DENNENLUCHT WEER GEOPEND VOOR TAKE AWAY!

DENNENLUCHT GAAT WEER OPEN VOOR TAKE AWAY!

KNAPZAK EN SINTERKLAASBOX

Vanaf morgen (zaterdag 17 oktober) is Dennenlucht weer geopend voor take away maar ook onze heerlijke knapzak is weer terug voor maar €7,50 krijg je een flesje fristi of chocomel, een mandarijn, zakje pepernoten, kabelspekje, kleurpotloodjes voor een super leuke speurtocht in het Mastbos maar ook een vrijkaartje voor trampolinepark Street Jump Breda. Je kunt de knapzakken ophalen tijdens onderstaande openingstijden maar vanaf nu ook bestellen op dennenlucht.nl via de reserveer knop.

DENNENLUCHT TAKE AWAY

Een heerlijke wandeling in het Mastbos in de herfstvakantie. Parkeer je auto bij ons en neem een heerlijke warme chocolade melk met slagroom of cappuccino mee naar het Mastbos.

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN
Herfstvakantie: elke dag vanaf 11:00-15:00 uur.
Regulier: wo, vrij, zat en zon vanaf 11:00-15:00 uur.

Let op: Enkel voor het afhalen van de bestelde producten zijn wij geopend of voor onze take away. Ons terras en speeltuin zijn volgens de richtlijnen gesloten.

*****

UPDATE DINSDAG 13 OKTOBER 2020:

Vanwege de persconferentie die gegeven is op dinsdag 13 oktober zal Dennenlucht de nodige, maar noodzakelijke aanpassingen moeten doen. Hierdoor zijn wij helaas voor een periode van 4 weken gesloten, in ieder geval vanaf donderdag 15 oktober t/m dinsdag 10 november 2020.


Mocht de situatie het toelaten dat Dennenlucht zijn deuren eerder mag openen dan vermelden wij dit op onze website en social media zoals facebook. Tijdens deze periode zijn wij enkel bereikbaar via het contactformulier op onze website.

Op deze pagina blijven we u op de hoogte houden van de laatste updates omtrent het virus en de maatregelen die wij bij Dennenlucht nemen en beantwoorden wij de meest gestelde vragen

Dennenlucht Breda

VEEL GESTELDE VRAGEN

Op deze pagina blijven we u op de hoogte houden van de laatste updates omtrent het virus en de maatregelen die wij bij Dennenlucht nemen en beantwoorden wij de meest gestelde vragen:

Ik wil Dennenlucht telefonisch bereiken:
Tijdens de sluiting zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Heeft u vragen dan verzoeken wij u om ons te mailen via het contact formulier op de website. (klik hier) Wij proberen zo snel mogelijk met een reactie te komen, deze mails worden dagelijks uitgelezen.


ook de magie
van dennenlucht
beleven?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 7 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.