JE BENT WEER VAN HARTE WELKOM

Dennenlucht is weer open! Tijdens de zomervakantie zijn wij 7 dagen per week geopend. Om de drukte en veiligheid te waarborgen werken wij met maatregelen.

Dennenlucht is weer open!

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is open en kan weer gasten ontvangen. Tijdens de zomervakantie 7 dagen per week vanaf 11 uur. Om de drukte en de daarbij behorende veiligheid te kunnen waarborgen werken wij vanwege de COVID-19 maatregelen met de volgende regels:Reserveren & Tijdsblokken

Wij werken enkel op reservering, dus zowel binnen als buiten en met tijdsblokken. Met vaste begin- en eindtijden waar niet in gewijzigd kan worden. Andere blokken zijn dus niet mogelijk.

Buiten: 11:00 uur t/m 13:30 uur - 14:00 uur t/m 16:30 uur.
Binnen: 11:00 uur t/m 13:30 uur - 14:00 uur t/m 16:30 uur - 17:00 uur t/m 19:30 uur.

Aangepaste openingstijden
Tijdens de zomervakantie zijn wij 7 dagen per week gepend volgens bovenstaande blokken.

In 3 stappen een bestelling op tafel.
Om contact tussen onze gasten en medewerkers te beperken is het vanaf 1 juni ook mogelijk om op ons terras te bestellen door middel van de Dennenlucht SCAN - BESTEL - BETAAL methode. Op onze tafels staan bordjes met QR-Codes, u scant de code en besteld de artikelen. De bestelling wordt daarna aan tafel gebracht en smullen maar.Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is tijdens de zomervakantie 7 dagen per week geopend!

Dennenlucht Breda

VEEL GESTELDE VRAGEN

Op deze pagina blijven we u op de hoogte houden van de laatste updates omtrent het virus en de maatregelen die wij bij Dennenlucht nemen en beantwoorden wij de meest gestelde vragen:

Ik wil Dennenlucht telefonisch bereiken:
U kunt ons bellen tijdens onze openingsuren op 076-2042000 Heeft u vragen dan verzoeken wij u om ons te mailen via het contact formulier op de website. (klik hier) Wij proberen zo snel mogelijk met een reactie te komen, deze mails worden dagelijks uitgelezen.

Wij zijn met 6 personen uit één gezin, waarom kan ik dan maar reserveren voor maximaal 4 personen? We mogen toch volgens de RIVM  bij elkaar aan tafel?

Dat klopt helemaal. Alleen wij hebben besloten net zoals altijd dat Dennenlucht een plek moet zijn waar genoten moet worden. Wij willen niet als “politieagent” moeten optreden en dat onze gasten meermaals worden gevraagd of dit een gezelschap uit één familie bestaat. Daarom alleen groepen van maximaal 4 personen. 

U kunt meerder boekingen aanmaken maar de tafels mogen vanwege de 1.5 maatregelen niet verschoven worden op ons terras.

Ik wil graag op een andere tijdstip naar Dennenlucht komen:
Wij werken met tijdsblokken en met vaste begin- en eindtijden waar niet in gewijzigd kan worden. Andere blokken zijn dus niet mogelijk. Buiten tussen 11:00 uur t/m 13:30 uur en tussen 14:00 uur t/m 16:30 uur. Binnen tussen 11:00 uur t/m 13:30 uur - 14:00 uur t/m 16:30 uur -17:00 uur t/m 19:30 uur.

Geen toegang met gezondheidsklachten, neusverkoudheid en/of koorts?
Dennenlucht houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en wij vragen onze bezoekers zich daar ook aan te houden. Kom dus niet naar ons restaurant als jij of iemand in jouw huishouden last heeft van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging (tot 38ºC). 
Voor bezoekers woonachtig in het buitenland gelden de Nederlandse maatregelen tijdens hun bezoek aan Dennenlucht.

Wat is een zelfverklaring van gezondheid? 
Een zelfverklaring van gezondheid is een vinkje dat je bij een boeking moet zetten, voordat je kunt boeken. Wij gaan ervan uit dat onze gasten zelf opletten of hun huishouden zonder gezondheidsklachten is.


Wordt er gecontroleerd op lichaamstemperatuur? 
Nee, we controleren gasten niet op hun lichaamstemperatuur


Moet of mag je mondkapjes dragen?
Het gebruik van mondkapjes is toegestaan maar hoeft niet.


Wat gebeurt er als ik ziek word tijdens mijn bezoek aan Dennenlucht?
Bij een bezoek vragen wij jou en jouw huishouden naar huis te gaan in verband met de veiligheid van andere gasten en onze medewerkers. Samen zorgen we voor voldoende veiligheid tijdens het dagje uit.


Worden er extra hygiënemaatregelen getroffen?
Om een bezoek aan Dennenlucht zo hygiënisch mogelijk te maken biedt Dennenlucht centrale desinfectiepunten aan en maken medewerkers belangrijke contactpunten vaker schoon. Hierdoor is het structureel dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen voor zowel medewerkers als gasten niet noodzakelijk.

Hoe zorgen jullie voor voldoende afstand op de terrassen?
De tafels worden minstens 1,5 meter uit elkaar gezet en worden schoongemaakt na ieder gebruik. Daarnaast zijn er medewerkers aanwezig voor vragen en/of om de afstand te hanteren. Tafels mogen vanwege de 1,5 meter maatregelen ook niet verschoven worden of aan elkaar gezet worden. Onze medewerkers zien hier op toe.

ook de magie
van dennenlucht
beleven?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 7 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.