COVID-19 UPDATE

Volg hier het laatste nieuws tijdens de COVID-19 maatregelen in de horeca bij Dennenlucht.

YES! WE MOGEN WEER OPEN!

 

Welkom bij Dennenlucht Breda.
Beste gasten, wat fijn dat we jullie mogen ontvangen.

Openingstijden t/m 9 mei 2021:


Wat kunt u bij ons verwachten?
- Gastvrijheid op afstand
- Hygiëne maatregelen volgens RIVM protocol

We zijn weer blij want de terrassen mogen eindelijk open. Wil jij reserveren voor het terras dat kan. Houdt er wel rekening mee dat je voldoet aan de regels. Het kan zijn dat wij jouw reservering moeten aanpassen of annuleren, omdat deze niet voldoet aan de dan geldende regels. Je wordt hiervan op de hoogte gebracht indien dit het geval is.  We hopen op jullie begrip en kijken er naar uit om jullie te mogen ontvangen.

Blokken & regels.
Wij werken in vaste blokken van 2.5 uur. Blok 1: 12:00 uur t/m 14:30 uur. Blok 2: 15:00 uur t/m 17:30 uur.

De tijd dat je reserveert is de tijd dat de tafel beschikbaar is. Wij verwachten dat je op de gereserveerde tijd aan tafel gaat en de tafel vrij maakt voor andere gasten op de eindtijd. Voor of na de gereserveerde tijd is het helaas niet mogelijk om gebruik te maken van onze speeltuin. Houdt je als gezelschap altijd aan de geldende richtlijnen voor covid-19.

Wachtlijst.
Sommige blokken zijn al vol, we mogen maar 50 personen (incl. kinderen) verwelkomen in 1 blok. Wil je al eerste op de hoogte gehouden worden dat er plek is? Zet je zelf dan op onze wachtlijst en ontvang een berichtje wanneer er weer plek is.

Op deze pagina blijven we u op de hoogte houden van de laatste updates omtrent het virus en de maatregelen die wij bij Dennenlucht nemen en beantwoorden wij de meest gestelde vragen

Dennenlucht Breda

Veelgestelde vragen bij ons

Ik wil Dennenlucht telefonisch bereiken:
U kunt ons bellen tijdens onze openingsuren op 076-2042000 Heeft u vragen dan verzoeken wij u om ons te mailen via het contact formulier op de website. (klik hier) Wij proberen zo snel mogelijk met een reactie te komen, deze mails worden dagelijks uitgelezen.

Ik wil graag op een andere tijdstip naar Dennenlucht komen:
Wij werken met tijdsblokken en met vaste begin- en eindtijden waar niet in gewijzigd kan worden. Andere blokken zijn dus niet mogelijk. 

Geen toegang met gezondheidsklachten, neusverkoudheid en/of koorts?
Dennenlucht houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en wij vragen onze bezoekers zich daar ook aan te houden. Kom dus niet naar ons restaurant als jij of iemand in jouw huishouden last heeft van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging (tot 38ºC). Voor bezoekers woonachtig in het buitenland gelden de Nederlandse maatregelen tijdens hun bezoek aan Dennenlucht.

Wat is een zelfverklaring van gezondheid? 
Een zelfverklaring van gezondheid is een vinkje dat je bij een boeking moet zetten, voordat je kunt boeken. Wij gaan ervan uit dat onze gasten zelf opletten of hun huishouden zonder gezondheidsklachten is.

Wordt er gecontroleerd op lichaamstemperatuur? 
Nee, we controleren gasten niet op hun lichaamstemperatuur

Moet of mag je mondkapjes dragen?
Het gebruik van mondkapjes is toegestaan maar hoeft niet.

Wat gebeurt er als ik ziek word tijdens mijn bezoek aan Dennenlucht?
Bij een bezoek vragen wij jou en jouw huishouden naar huis te gaan in verband met de veiligheid van andere gasten en onze medewerkers. Samen zorgen we voor voldoende veiligheid tijdens het dagje uit.

Worden er extra hygiënemaatregelen getroffen?
Om een bezoek aan Dennenlucht zo hygiënisch mogelijk te maken biedt Dennenlucht centrale desinfectiepunten aan en maken medewerkers belangrijke contactpunten vaker schoon. Hierdoor is het structureel dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen voor zowel medewerkers als gasten niet noodzakelijk.

Hoe zorgen jullie voor voldoende afstand op de terrassen?
De tafels worden minstens 1,5 meter uit elkaar gezet en worden schoongemaakt na ieder gebruik. Daarnaast zijn er medewerkers aanwezig voor vragen en/of om de afstand te hanteren. Tafels mogen vanwege de 1,5 meter maatregelen ook niet verschoven worden of aan elkaar gezet worden. Onze medewerkers zien hier op toe.

 

ook de magie
van dennenlucht
beleven?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 7 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.