COVID-19 UPDATE

Volg hier het laatste nieuws tijdens de COVID-19 maatregelen in de horeca bij Dennenlucht.

Dennenlucht - Geldende richtlijnen

UPDATE DINSDAG 29 SEPTEMBER 2020:

Reserveren & Tijdsblokken
Wij werken enkel op reservering, dus zowel binnen als buiten en met tijdsblokken. Met vaste begin- en eindtijden waar niet in gewijzigd kan worden. Andere blokken zijn dus niet mogelijk.

Binnen:

  • 11:00 uur t/m 13:00 uur.
  • 13:00 uur t/m 15:00 uur.
  • 15:00 uur t/m 17:00 uur.
  • 17:00 uur t/m 19:00 uur.

Buiten:

  • 11:00 uur t/m 13:00 uur.
  • 13:00 uur t/m 15:00 uur.
  • 15:00 uur t/m 17:00 uur.
  • 17:00 uur t/m 19:00 uur.


Belangrijk:
Je reserveert de tafel (binnen of buiten) voor 2 uur. Eerder komen en/of langer blijven op het speelterrein kan alleen in overleg en als de drukte dit toelaat. Dit is geheel afhankelijk van de drukte op dat moment en de beschikbaarheid van een plek op het terras. De gereserveerde tafel is echter wel pas beschikbaar op de gereserveerde tijd.

Reserveer op tijd: Zeker in de vakantie is het wijs om tijdig je reservering door te geven, we adviseren je dan ook 5 dagen voor de gewenste datum/tijd via internet te reserveren. Je ontvangt dan direct een bevestiging van het reserveringssysteem en een dag van te voren een herinnering met alle huisregels.

In verband met het maximum aantal gasten welke wij mogen ontvangen, is het VERPLICHT om te reserveren. Je reserveert gemakkelijk via de website (www.dennenlucht.nl). Meld je bij aankomst bij de ingang en we brengen je naar je gereserveerdet tafel.

Heb je geen reservering: Dan kunnen wij niet garanderen dat er een tafel vrij is. We vragen je dan ook vriendelijk niet zomaar plaats te nemen, maar je altijd eerst te melden bij de entree. Er bestaat namelijk een kans dat we je dan moeten vragen de tafel weer te verlaten.

Overige richtlijnen: De richtlijnen betreft gezondheid gelden nog steeds. Ben je verkouden, heb je koorts of heb je deze verschijnselen gehad, blijf dan thuis. We doen ons uiterste best om het verblijf voor iedereen zo magisch mogelijk te maken, maar dit kunnen we alleen als iedereen zich houdt aan de geldende richtlijnen.


------------------


UPDATE MAANDAG 28 SEPTEMBER 2020:
Vanwege de pers update die gegeven is op maandag 28 september zal Dennenlucht de nodige, maar noodzakelijke aanpassingen moeten doen. Hierdoor is ons reserveringssysteem vandaag uitgezet. Morgen (dinsdag 29 september) zal in de loop van de dag het weer mogelijk boekingen te plaatsen bij Dennenlucht.


Op deze pagina blijven we u op de hoogte houden van de laatste updates omtrent het virus en de maatregelen die wij bij Dennenlucht nemen en beantwoorden wij de meest gestelde vragen

Dennenlucht Breda

VEEL GESTELDE VRAGEN

Op deze pagina blijven we u op de hoogte houden van de laatste updates omtrent het virus en de maatregelen die wij bij Dennenlucht nemen en beantwoorden wij de meest gestelde vragen:

Ik wil Dennenlucht telefonisch bereiken:
U kunt ons bellen tijdens onze openingsuren op 076-2042000 Heeft u vragen dan verzoeken wij u om ons te mailen via het contact formulier op de website. (klik hier) Wij proberen zo snel mogelijk met een reactie te komen, deze mails worden dagelijks uitgelezen.

Wij zijn met 6 personen uit één gezin, waarom kan ik dan maar reserveren voor maximaal 4 personen? We mogen toch volgens de RIVM  bij elkaar aan tafel?

Dat klopt helemaal. Alleen wij hebben besloten net zoals altijd dat Dennenlucht een plek moet zijn waar genoten moet worden. Wij willen niet als “politieagent” moeten optreden en dat onze gasten meermaals worden gevraagd of dit een gezelschap uit één familie bestaat. Daarom alleen groepen van maximaal 4 personen. 

U kunt meerder boekingen aanmaken maar de tafels mogen vanwege de 1.5 maatregelen niet verschoven worden op ons terras.

Ik wil graag op een andere tijdstip naar Dennenlucht komen:
Wij werken met tijdsblokken en met vaste begin- en eindtijden waar niet in gewijzigd kan worden. Andere blokken zijn dus niet mogelijk. Buiten tussen 11:00 uur t/m 13:30 uur en tussen 14:00 uur t/m 16:30 uur. Binnen tussen 11:00 uur t/m 13:30 uur - 14:00 uur t/m 16:30 uur -17:00 uur t/m 19:30 uur.

Geen toegang met gezondheidsklachten, neusverkoudheid en/of koorts?
Dennenlucht houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en wij vragen onze bezoekers zich daar ook aan te houden. Kom dus niet naar ons restaurant als jij of iemand in jouw huishouden last heeft van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging (tot 38ºC). 
Voor bezoekers woonachtig in het buitenland gelden de Nederlandse maatregelen tijdens hun bezoek aan Dennenlucht.

Wat is een zelfverklaring van gezondheid? 
Een zelfverklaring van gezondheid is een vinkje dat je bij een boeking moet zetten, voordat je kunt boeken. Wij gaan ervan uit dat onze gasten zelf opletten of hun huishouden zonder gezondheidsklachten is.


Wordt er gecontroleerd op lichaamstemperatuur? 
Nee, we controleren gasten niet op hun lichaamstemperatuur


Moet of mag je mondkapjes dragen?
Het gebruik van mondkapjes is toegestaan maar hoeft niet.


Wat gebeurt er als ik ziek word tijdens mijn bezoek aan Dennenlucht?
Bij een bezoek vragen wij jou en jouw huishouden naar huis te gaan in verband met de veiligheid van andere gasten en onze medewerkers. Samen zorgen we voor voldoende veiligheid tijdens het dagje uit.


Worden er extra hygiënemaatregelen getroffen?
Om een bezoek aan Dennenlucht zo hygiënisch mogelijk te maken biedt Dennenlucht centrale desinfectiepunten aan en maken medewerkers belangrijke contactpunten vaker schoon. Hierdoor is het structureel dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen voor zowel medewerkers als gasten niet noodzakelijk.

Hoe zorgen jullie voor voldoende afstand op de terrassen?
De tafels worden minstens 1,5 meter uit elkaar gezet en worden schoongemaakt na ieder gebruik. Daarnaast zijn er medewerkers aanwezig voor vragen en/of om de afstand te hanteren. Tafels mogen vanwege de 1,5 meter maatregelen ook niet verschoven worden of aan elkaar gezet worden. Onze medewerkers zien hier op toe.

ook de magie
van dennenlucht
beleven?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 7 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.