E-chopper verhuur

Met deze duurzame E-choppers van Dennenlucht Breda ontdek je de omgeving op een unieke manier. Cruise samen met je vrienden of familie door de prachtige natuur en beleef samen de mooiste momenten.

Klik hier om je e-chopper te reserveren.

Ontdek de omgeving op een E-chopper

Te huur van 28 feb 2024

Maak een avontuurlijke tocht door de mooie omgeving van Dennenlucht met onze coole E-Choppers! Omdat onze E-Choppers stil en milieuvriendelijk zijn, kun je tijdens het rijden genieten van de natuur en het prachtige landschap. Met een volle accu kun je gemakkelijk 35 kilometer afleggen! Genoeg om de mooie omgeving te ontdekken.

Na het reserveren van je E-chopper, ontvang je een link met onze routes speciaal voor de elektrische scooters. Op onze E-choppers neem je gemakkelijk een kind van tussen de 8 en 15 jaar mee achterop. Zo kun je met de hele familie of vriendengroep eropuit. 

E-Chopper Breda

Waarom is het huren van een e-chopper bij Dennenlucht Breda altijd een goed idee?

  • Lekkerste pannenkoeken van Breda
  • Kinderen kunnen mee
  • Milieuvriendelijk
  • Gratis parkeren bij Dennenlucht
  • 40 km accu
  • 3 uur of hele dag huren

E-Chopper Huur

Boek nu je e-chopper via deze link, gemakkelijk en snel!

E-chopper verhuur Breda bij Dennenlucht Breda

Maak een avontuurlijke tocht door de mooie omgeving met onze coole E-Choppers! Omdat onze E-Choppers stil en milieuvriendelijk zijn, kun je tijdens het rijden genieten van de natuur en het prachtige landschap. Met een volle accu kun je gemakkelijk 35 kilometer afleggen! Genoeg om de mooie omgeving te ontdekken.

Na het reserveren van je E-chopper, ontvang je een link met onze routes speciaal voor de elektrische scooters. Op onze E-choppers neem je gemakkelijk een kind van tussen de 8 en 15 jaar mee achterop. Zo kun je met de hele familie of vriendengroep eropuit. Boek de  ‘Glimlach Garantie’ erbij, dan kun je je reservering makkelijk en kosteloos verzetten. Zo loop je geen enkel risico bij het boeken en is ook je eigen risico afgekocht. Zo kun je dus zorgeloos op pad met onze E-choppers.

Klik hier om je e-chopper reserveren

Verken de omgeving cool & geruisloos

Met onze duurzame E-choppers ontdek je de omgeving op een unieke manier. Cruise samen met je vrienden of familie door de prachtige natuur en beleef samen de mooiste momenten. Kinderen van 8 tot 15 neem je ook gezellig mee achter op de E-chopper. Je kunt nu al je E-chopper huren, zo ben je verzekerd van een leuke activiteit. 

Kosten en reserveren

Je boekt de e-choppers bij ons voor de duur van 3 uur (35 euro) of een hele dag vanaf 11:00 t/m 17:00 uur (49 euro). Je kunt een Glimlach Garantie voor €4,00 per e-chopper bij boeken. Hierdoor kun je kosteloos verplaatsen naar een andere datum én afkoop Eigen Risico van € 1.500,- naar € 0,- bij schade (stuntpiloten/huftergedrag uitgesloten)

Reserveren van e-choppers
Het reserveren van onze e-choppers kan alleen online, klik hier om te reserveren.

Na het touren een hapje blijven eten?

Boek dan direct ook een tafel bij pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.