Familiefeesten & Groepen

OP DIT MOMENT IS HET NIET MOGELIJK
OM DIT ARRANGEMENT TE RESERVEREN!

Neefjes hier, nichtjes daar. De ooms en tantes staan klaar. De rest van de familie ook. Het familiefeest gaat beginnen. Een traditie die nog jaren mag duren.

een familiefeest organiseren bij Dennenlucht


OP DIT MOMENT IS HET NIET MOGELIJK
OM DIT ARRANGEMENT TE RESERVEREN!

Neefjes hier, nichtjes daar. De ooms en tantes staan klaar. De rest van de familie ook. Het familiefeest gaat beginnen. Een traditie die nog jaren mag duren. Zeker als je een familiefeest bij Dennenlucht gewend bent. Ditmaal ben jij misschien wel aan de beurt om het familiefeest te organiseren. Wij gaan je helpen er een succes van te maken.

Een onvergetelijk familiefeest
Je wilt natuurlijk dat het familiefeest onvergetelijk wordt. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over de invulling van het programma. Dennenlucht kan allerlei activiteiten aanbieden voor binnen en buiten. Je kunt een actief of een ontspannen familiefeest organiseren. Een combinatie is uiteraard ook mogelijk. 

Jullie familiefeest geheel op maat
Hieronder hebben we alvast twee arrangementen voor een onvergetelijk familiefeest, uiteraard zijn dit maar voorbeelden. Het liefst helpen wij mee om jullie familiefeest samen in te vullen. Uiteraard houden we rekening met wensen, zoals uw beschikbare tijd, het budget, de leeftijden van de familieleden en eventuele dieetwensen.

Familiedag Lunch

11:00 - Ontvangst met appelgebak en slagroom.
13:00 - Luxe belegde broodjes.
14:30 - Één ronde bittergarnituur, voor de kinderen een zakje chips.
16:00 - Afsluiting.

Prijs
Volwassenen: €19,50,- p.p.
Kinderen: €12,50 p.p.

Familiedag Buffet

12:00 - Ontvangst met appelgebak en slagroom.
13:00 - Start boswanandeling met keuze uit 3 wandelroutes (speurtocht of twee verschillende wandelroutes).
14:30 - Bij terugkomst koude of warme garnituur.
16:00 - Buffet warm en koud.
18:00 - Afsluiting.

Prijs
Volwassenen: €35,- p.p.
Kinderen: €17,50 p.p.

(vanaf 25 volwassenen)

Wilt u een familiefeest reserveren?

Neefjes hier, nichtjes daar. De ooms en tantes staan klaar. De rest van de familie ook. Het familiefeest gaat beginnen. Ditmaal ben jij misschien wel aan de beurt om het familiefeest te organiseren. Wij gaan je helpen er een succes van te maken.

Ja, dit wil ik reserveren...

Wilt u Dennenlucht bezichtigen of contact opnemen?

Door de drukte in ons restaurant vragen wij u vriendelijk een afspraak te maken met Marloes. Dit kan door ons contact formulier onderaan deze pagina in te vullen. 

Ja, ik wil graag contact opnemen...

een FAMILIEFEEST ORGANISEREN BIJ DENNENLUCHT?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 6 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.