Feesten en Partijen


OP DIT MOMENT IS HET NIET MOGELIJK
OM DIT ARRANGEMENT TE RESERVEREN!

Dennenlucht is niet alleen een super restaurant voor alle generaties maar is ook een heerlijke locatie voor een zakelijke meeting of om een van de mooiste dagen van je leven te vieren met vrienden en familie. Het wordt meer dan geslaagd met de feestjes bij Dennenlucht.

Ruime keuze in arrangementen bij Dennenlucht in Breda.


OP DIT MOMENT IS HET NIET MOGELIJK

OM DIT ARRANGEMENT TE RESERVEREN!

Ben je op zoek naar een locatie voor jouw feest of evenement waar je gasten het nog lang over zullen hebben? De meest veelzijdige arrangementen voor groepen en partijen vind je bij Dennenlucht in Breda. Van Brabantse koffietafels tot Shared Dining & hapjestafels en van babyshowers & kraamborrels tot smaakvolle barbecues. Wat de gelegenheid ook is, je bezoek aan Dennenlucht Breda is er een om nooit meer te vergeten.

Sprookjesachtig mooi.
Ons pannenkoekenrestaurant is sprookjesachtig gelegen aan het Mastbos. Wij beschikken over een veelzijdige locatie die een ideale plek is voor elk feest of evenement. Onze ervaren medewerkers verstaan hun vak en zorgen voor een fijne sfeer. Ook kinderen zijn bij ons meer dan welkom. Ze kunnen naar hartenlust spelen in onze mooie houten buitenspeeltuin en in de grote speelzolder binnen. Ben je op zoek naar arrangementen voor jouw evenement in Breda? Dennenlucht is de plek voor elke ontmoeting.

Er is veel mogelijk.
Wil je meer weten over onze mooie locatie in het Mastbos? Aarzel niet en bel ons voor een afspraak. Wanneer je een afspraak met Marloes maakt kunnen we alle tijd voor je nemen. We leiden je graag vrijblijvend rond. Zo kun je zelf ervaren dat je tijdens een bezoek aan Dennenlucht er echt even uit bent. Staat het arrangement wat jij in gedachten hebt er niet bij? Geen probleem, er is nog veel meer mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met je door, vrijwel alle arrangementen zijn mogelijk bij Dennenlucht in Breda. 

Wilt u onze locatie bezichtigen of een offerte aanvragen?
Door de drukte in ons restaurant vragen wij u vriendelijk een afspraak te maken met Marloes. Dit kan door ons contact formulier onderaan deze pagina in te vullen. 

Verjaardag of feest bij Dennenlucht

Wat fijn dat je Dennenlucht ontdekt hebt, want bij ons een feest vieren is altijd een goed idee. Als je je gasten echt wil verrassen is onze veelzijdige locatie in Breda een schot in de roos.

Barbeque bij Dennenlucht

Bij Dennenlucht maken we vol trots gebruik van de beste barbecue die er is, de OFYR. Dat is echt genieten in een prachtige omgeving.

Personeelsfeesten, Evenementen & Vergaderen

Personeelsfeesten, Evenementen & Vergaderen het kan allemaal bij Dennenlucht.

Trouwen bij Dennenlucht

Ga je binnenkort trouwen en zoek je de perfecte locatie voor jouw bruiloft in Breda?

Wilt u Dennenlucht bezichtigen of contact opnemen?

Door de drukte in ons restaurant vragen wij u vriendelijk een afspraak te maken met Marloes. Dit kan door ons contact formulier onderaan deze pagina in te vullen. 

Ja, ik wil graag contact opnemen...

ook de magie
van dennenlucht
beleven?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 5 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.