Heerlijk eten na een fietstocht

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 7 dagen per week. 

Heerlijk fietsen door de natuur rondom Dennenlucht

Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met de bijzondere schoonheid van de omgeving van Dennenlucht, zal er om tal van redenen terugkeren. Voor wie van fietsen houdt hebben wij naast onze reeds bekende wandelroutes nu ook fietsroutes. Wij bieden u de mogelijkheid om middels deze fiets en wandelroutes de omgeving van Dennenlucht te ontdekken.

Korte maar ook lange routes staan hieronder voor u klaar. In samenwerking met route.nl hebben wij de mooiste routes samengesteld, met als begin of eindpunt Dennenlucht Breda. 

Wandelroutes vanaf Dennenlucht
Wilt u de wandelroutes vanuit Dennenlucht bekijken? Klik dan hier.

Fietsen door het mastbos en Markdal

Bekijk in Route.nl app

De bossen tussen Breda en België

Bekijk in Route.nl app

Mastbos 27km

Bekijk in Route.nl app

De Pannenhoef en Rucphense Bossen vanuit Breda

Bekijk in Route.nl app

Chaamse Bekenroute

Bekijk in Route.nl app

Rondje Mastbos Breda 12,1 km

Bekijk in Route.nl app

ook de magie
van dennenlucht
beleven?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 6 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.