Theemuts / High tea

De een noemt het Afternoon Tea, de ander Thé Complet. Of gewoon high tea. Eén ding is zeker, na volop thee, zoet en hartige hapjes, kun je de avondmaaltijd skippen.

Geniet van de lekkerste High Tea van Breda

RESERVEREN KAN ONDERAAN DEZE PAGINA OF VIA DEZE LINK

Er is niets zo leuk als een middag tijd maken voor vrienden of familie. Al helemaal als dat gebeurt bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht in Breda met een high tea. De leukste manier om een verjaardag te vieren of om bij te praten met vriendinnen en/of vrienden.

Gezellig samen kletsen en genieten onder het genot van diverse zoete en hartige hapjes en onbeperkt thee. Wij rekenen op twee uur lekker ontspannen met de High Tea van Dennenlucht je hebt dus alle tijd om te genieten. Naast de theepotten met diverse soorten thee wordt je ruimschoots verwend met allerlei heerlijke hapjes.

Voor kinderen
De Jaap's High Lemonade. Een high "tea" voor kinderen. Je krijgt allerlei lekkere hapjes en een Joepie de Jaapie Toverwater beker met limonade. De kinder high tea is alleen te boeken in combinatie met een high tea. Geef bij de boeking van de high tea aub aan of u hiervan gebruik wilt maken.

Prijzen
Dennenlucht High Tea | 22,95 p.p.
Dennenlucht Jaap's High Lemonade | 14,95 p.p.

Geniet van een high tea bij Dennenlucht

Voordelen om te kiezen voor een unieke high tea bij Dennenlucht.

  • Gratis parkeren
  • Ook leuk voor een babyshower
  • Al vanaf 2 personen mogelijk
  • Uniek Engels theeservies
  • Onbeperkt thee
  • 2 uur genieten

Reserveer online een high tea bij Dennenlucht

Let op: minimaal 24 uur van te voren reserveren.
Onze high tea's zijn mogelijk in het blok 11:00 - 13:00 uur op maandag t/m zondag. En in het blok van 14:00 - 16:00 uur op maandag t/m vrijdag.

Klik hier om te reserveren

Annuleren en/of wijzigen

Wilt u de boeking wijzigen? Aantal personen kunnen kosteloos tot 48 uur van te voren worden gewijzigd evenals het volledig annuleren van een boeking. Binnen deze tijd brengen wij 50% in rekening.

ook de magie
van dennenlucht
beleven?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 6 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.