Dennenlucht | Kerst Borrelbox

Dennenlucht weer geopend voor take away voor warme drankjen om mee te nemen, warme chocomelk met slagroom en nog veel meer lekkers zoals wafels en worstenbroodjes voor tijdens een wandeling in bijvoorbeeld het Mastbos.

Wil je ons borrelboxen, lunchboxen, kids knapzakken en verspakketen bestellen? Kijk dan hieronder voor meer informatie.

Kerst Borrelbox bestellen

Na een frisse wandeling of fietstocht, of lekker rondom de kerstboom genieten van de Dennenlucht Kerst borrelbox.

Kerst Borrelbox

Let op: Dit product moet 1 dag van te voren worden besteld!

Dennenlucht Kerst Borrelbox
Dennenlucht kerst borrelbox zit in een handige meeneem verpakking voor 2 volwassen. Deze kan je meenemen met uw fiets- of wandeltocht door bijvoorbeeld het Mastbos of gewoon lekker voor thuis, het kan allemaal!

Inhoud:

* Gamba’s in olijfolie, knoflook, en Spaanse peper. * Chorizo in rode wijn gestoofd met gekarameliseerde sjalotten. * Warm gerookte zalm op een salade van komkommer en crème fraiche. * Rose gebraden varkensfilet met tonijn-mayonaise ruccola en zongedroogde tomaat. * Gedroogde ham met balsamico- dressing en nootjes. * Plukbroodjes met gezouten boter uit de Provence, en aioli. * Een selectie van 3 harde kazen uit Nederland, Frankrijk, en Spanje. * Olijfjes met feta en rode ui en zongedroogde tomaat. * Pincho's van kippedij en gerookt spek.

Ik wil bestellen, klik hier

ook de magie
van dennenlucht
beleven?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 7 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.