Kerstontbijt

Kom lekker ontbijten op 2e kerstdag

Het magische kerst ontbijt van Dennenlucht is al jaren een geliefde belevenis voor jong en oud. Bij dit Kerstbuffet wordt alles voor u verzorgd. U kunt met een gerust hart genieten van alle gezelligheid in de warme kerstsfeer waar Dennenlucht zo bekend om staat. 

Op 2e kerstdag serveren wij weer traditiegetrouw ons uitgebreid kerstontbijt. Geniet van een buffet vol warme en koude gerechten, diverse broodjes en croissants, heerlijke salades, een ruime keuze aan hartig en zoet beleg, diverse eiergerechten, yoghurt, ontbijtgranen en vers fruit.
Uiteraard zal de kerststol niet ontbreken en zal er nog veel meer te vinden zijn op het buffet. Alles wordt tot in de puntjes voor u verzorgd  zodat u heerlijk kunt genieten van een gezellig samenzijn.

Buffet tussen 10:00 uur en 12:00 uur, ontvangst vanaf 09:30 uur.

Volwassenen
24,95

Kinderen
0 tot 3 jaar eten gratis mee
4 tot en met 12 jaar 14,95

(inclusief vier Jaap dukaten 4 t/m 12 jaar)

Reserveren
Klik hier om te reserveren voor het kerst ontbijt.

Kerst Brunch

Geniet dit jaar van een uitgebreide kerstbrunch bij Dennenlucht.

De ideale tijd en gelegenheid om met de familie bij elkaar te komen en te genieten van al het lekkers. Het aanbod van de kerstbrunch van Dennenlucht is ook nog eens heel divers, zo zit er zeker weten iets voor iedereen tussen! 

Kerst Diner

Graag nodigen wij u je uit voor het mooist feest van het jaar.

Op 2e kerstdag geniet je bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht  met uw familie, vrienden of lekker met z’n tweeën van ons kerstdiner.

Kerst Huifkartocht

Een sterk span paarden stapt stevig door de avontuurlijke bosweggetjes in de omgeving van Dennenlucht en voert je naar de mooiste plekjes tijdens de huifkartocht op 2e kerstdag.

Nog meer magie beleven tijdens kerst?

Bekijk alle kerstarrangementen bij Dennenlucht op 2e kerstdag hier.