Knapzak van Dennenlucht


Dennenlucht weer geopend voor take away voor warme drankjen om mee te nemen, warme chocomelk met slagroom en nog veel meer lekkers zoals wafels en worstenbroodjes voor tijdens een wandeling in bijvoorbeeld het Mastbos.


Wil je ons borrelboxen, lunchboxen, kids knapzakken en verspakketen bestellen? Kijk dan hieronder voor meer informatie.

Knapzak bestellen

Na een frisse wandeling of fietstocht of lekker na het buiten spelen is het goed pannenkoeken eten bij Dennenlucht. Alleen kan dit helaas tijdelijk niet. Daarom brengen wij een stukje Dennenlucht in je eigen keuken of om mee te nemen in het Mastbos.

Dennenlucht Knapzak €6,95

Maak een wandeling is het Mastbos.
Jammie… geniet van een goedgevulde knapzak vol lekkers! Haal de zorgvuldig samengestelde tas met smakelijke etenswaren en leuke goodies af bij Dennenlucht. Zoek een mooi plekje in het prachtige Mastbos.

Wat zit in de knapzak?
Je krijgt een pakje drinken, zakje snoep, kabelspekje, kleurpotloodjes voor een super leuke speurtocht in het Mastbos dit allemaal voor maar €6,95

 

Ik wil bestellen, klik hier...

ook de magie
van dennenlucht
beleven?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 7 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.