Sintbox van Dennenlucht


Dennenlucht weer geopend voor take away voor warme drankjen om mee te nemen, warme chocomelk met slagroom en nog veel meer lekkers zoals wafels en worstenbroodjes voor tijdens een wandeling in bijvoorbeeld het Mastbos.


Wil je ons borrelboxen, lunchboxen, kids knapzakken en verspakketen bestellen? Kijk dan hieronder voor meer informatie.

Sintbox bestellen

Na een frisse wandeling of fietstocht of lekker na het buiten spelen is het goed pannenkoeken eten bij Dennenlucht. Alleen kan dit helaas tijdelijk niet. Daarom brengen wij een stukje Dennenlucht in je eigen keuken of om mee te nemen in het Mastbos.

Sintbox €20.-

Heerlijk avondje is gekomen, Het avondje met Sinterklaas! Jammie… geniet van deze goedgevulde sinterklaasbox. 

Wat zit er in de Sinterklaasbox?

Wat zit in de sintbox? Een cadeaubon van Dennenlucht t.w.v. €15.- 500 gram geheim Dennenlucht pannenkoekenbeslag, twee flesjes chocomel, twee kabelspekjes, zak met gouden chocolade munten, twee mini chocolade sinterklaasjes, zakje met pepernoten. Je koopt de box voor slechts €20,-

Ik wil bestellen, klik hier...

ook de magie
van dennenlucht
beleven?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 7 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.