NIEUW: Suppen

Wil jij leren SUPPEN tijdens een workshop, een vriendenuitje of een andere groepsactiviteit bij Dennenlucht en de Galdsere meren in samenwerking met Ride Along.

Vanaf nu te boeken bij Dennenlucht Breda.

Wil jij leren SUPPEN tijdens een workshop, een vriendenuitje of een andere groepsactiviteit? Wij komen graag richting het water om deze balanssport te leren. SUPPEN is niet alleen super tof omdat je op het water sport, maar je wordt er ook nog eens echt fit van! We leren je eerst basisvaardigheden kennen en na een veilige training op het land gaan we het water in.

Je maakt een mooie tocht op locatie en we zorgen dat iedereen mee kan. Stand Up Paddeling is leuk, super gezond en je ziet nog eens wat van de omgeving tijdens deze unieke workout!

Kinderfeestje suppen bij Dennenlucht

Suppen bij Dennenlucht is inclusief:
Board + Paddle, Leerzame workshops, Leuke tocht door de omgeving, Pomp SUP.

Voorwaarden:
* Alleen i.c.m. een arrangement bij Dennenlucht Breda.

Tarieven:
€30,- per persoon. Voor een kinderfeestje suppen zijn er minimaal 6 deelnemers nodig en maximaal 10.

Groep suppen bij Dennenlucht

Suppen bij Dennenlucht is inclusief:
Board + Paddle, Leerzame workshops, Leuke tocht door de omgeving, Pomp SUP.

Voorwaarden:
* Alleen i.c.m. een arrangement bij Dennenlucht Breda.

Tarieven:
€300 per groep. Voor deze groep prijs mogen maximaal 10 deelnemers suppen. Voor elke extra deelnemer vragen wij €25 extra.

Wilt u suppen reserveren?

Wilt u meer informatie over suppen of heeft u een andere vraag hierover? Vraag nu een offerte aan of reserveer suppen bij Dennenlucht.

Ja, dit wil ik reserveren...

Wilt u Dennenlucht bezichtigen of contact opnemen?

Door de drukte in ons restaurant vragen wij u vriendelijk een afspraak te maken Dit kan door ons contact formulier onderaan deze pagina in te vullen. 

Ja, ik wil graag contact opnemen...

ook de magie
van dennenlucht
beleven?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 7 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.