Dennenlucht verspakket


Dennenlucht weer geopend voor take away voor warme drankjen om mee te nemen, warme chocomelk met slagroom en nog veel meer lekkers zoals wafels en worstenbroodjes voor tijdens een wandeling in bijvoorbeeld het Mastbos.


Wil je ons borrelboxen, lunchboxen, kids knapzakken en verspakketen bestellen? Kijk dan hieronder voor meer informatie.

Verspakket bestellen

Na een frisse wandeling of fietstocht of lekker na het buiten spelen is het goed pannenkoeken eten bij Dennenlucht. Alleen kan dit helaas tijdelijk niet. Daarom brengen wij een stukje Dennenlucht in je eigen keuken of om mee te nemen in het Mastbos.

Verspakket €10.-

Het zou een Oud-Hollandse spreuk kunnen zijn…… Zo'n versgebakken pannenkoek met spek, appel of alleen stroop lust toch (bijna) iedereen?

Na een frisse wandeling of fietstocht of lekker na het buiten spelen is het goed pannenkoeken eten bij Dennenlucht. Alleen kan dit helaas tijdelijk niet. Daarom brengen wij een stukje Dennenlucht in je eigen keuken.

Met deze verspakketten inclusief ons eigen geheime pannenkoekenbeslag heb je alles in huis om pannenkoeken te bakken met verse ingrediënten. Heerlijk! Vooral met dit herfstige weer waarbij de wind om het huis giert en de blaadjes door de lucht dwarrelen.

Je kunt kiezen uit onze Dennenlucht versier pannenkoek "Jaap's Smulfestijn"

Ik wil bestellen, klik hier...

ook de magie
van dennenlucht
beleven?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 7 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.