Welke wijken doen mee?

Welkom bij de voorjaars Speurtocht van www.speurtochtindewijk.nl

Helemaal corona proof en lekker in je eigen wijk. Onze eekhoorn Jaap heeft paaseieren in de wijk verstopt.  Kun jij ze allemaal vinden? 

In sommige wijken krijg je bij inlevering van je stempelkaart een leuke verrassing bij een lokale ondernemer in de wijk. Download nu voor maar €4,95 en steun ons en het Prinses Máxima Centrum.

Nieuw! Speurtochtindewijk.nl

Geen uitjes deze periode en het mooi weer komt er weer aan. Dennenlucht Breda heeft iets bedacht om het de komende weken iets leuker te maken voor de kleintjes. Je steunt ons maar ook het Prinses Máxima Centrum, van elke verkochte speurtocht doneren wij €1.- aan het Prinses Máxima Centrum.

Welke wijken doen er mee?

Jaap onze huis eekhoorn heeft samen alvast met de paashaas afgelopen dagen in heel Nederland paaseieren verstopt! “Joepi-de-Japie!
Doe jij mee met deze speurtocht in de wijk? Download voor maar €4,95 deze speurtocht met 12 afbeeldingen en invulkaart voor de wijk en steun ons en het Prinses Máxima Centrum. Print hem uit en verspreid de speurtocht in de wijk.

Prinses Máxima Centrum.
Van elke verkochte speurtocht doneren wij €1.- aan het Princes Máxima Centrum. Deze actie betreft ten bate van het Prinses Máxima Centrum en niet georganiseerd dóór het Prinses Máxima Centrum.

Wilt u mee doen?
Koop de speurtocht via deze link.

Heeft u een speurtocht gekocht en wilt u de wijk opgeven?
Geef aub ons alle straatnamen en huisnummers hiervoor op, klik hier om uw wijk op te geven.

 

Klik hier voor de oplossingen.

Klik hier voor de oplossing van deze speurtocht.

Doe mee!
Steun ons en het Prinses Máxima Centrum.

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 7 dagen per week. 

Koop deze speurtocht en steun ons en het Prinses Máxima Centrum.

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.