Kom jij werken


Kom werken bij Dennenlucht Breda

Om in de vrijetijdssector aan de slag te kunnen gaan, zijn diploma’s niet het belangrijkst.
Ook leeftijd zegt weinig, want gastvrijheid is niet aan leeftijd gebonden. We hebben een flinke uitdaging en iedereen is welkom bij Dennenlucht Breda.

We zoeken toppers die ons team in de keuken, spoelkeuken en bediening komen versterken.

In 1 klik solliciteren!

Vul je email adres in en we nemen
zo snel mogelijk contact met je op.

Gastvrijheid kent geen leeftijd!

Om in de vrijetijdssector aan de slag te kunnen gaan, zijn diploma’s niet het belangrijkst. Ook leeftijd zegt weinig, want gastvrijheid is niet aan leeftijd gebonden. We hebben een flinke uitdaging en iedereen is welkom bij Dennenlucht Breda, van tieners tot tachtigers. Wat we alleen nodig hebben, is een gastvrije houding en passie voor gastvrijheid.

We richten ons op mensen die ervaring en kennis ergens anders hebben opgedaan. Vroeger noemden ze u wellicht ‘senioren’, maar eigenlijk bedoelen we ‘seniors’, mensen met (levens)ervaring en kwaliteit. Alle vacatures die we hebben zijn zowel voor alle leeftijden.

Beschikbare vacatures

Bekijk hieronder alle beschikbare vacatures. Als je graag deel wilt uitmaken van ons team maar er zit geen passende vacature voor jou tussen. Ook dan horen wij graag van je! 

Open sollicitatie

Als je graag deel wilt uitmaken van ons team maar er zit geen passende vacature voor jou tussen. Ook dan horen wij graag van je! Zie je bijvoorbeeld een vacature online staan die wel bij je past maar te weining of juist te veel uren? We horen het graag, er is altijd een op

Senior functies

Om in de vrijetijdssector aan de slag te kunnen gaan, zijn diploma’s niet het belangrijkst. Ook leeftijd zegt weinig, want gastvrijheid is niet aan leeftijd gebonden.

Zelfstandig Werkend Kok (fulltime)

Als Zelfstandig Werkend Kok wil je altijd werken met de beste kwaliteit. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Je werkt in een prachtige bosrijke omgeving en bent ook nog eens aan het koken met lekkere producten.

Medewerker Horeca

Je beweegt moeiteloos tussen alle tafels door met een vol dienblad in je hand en die altijd stralende glimlach op je gezicht. Je hebt je strepen in de horeca al verdiend, dus dat zijn dingen waar jij in uitblinkt.

Medewerker Keuken/Kok

Trots zijn op het eten dat je maakt en werken met de beste lekkerste ingrediënten. Dat kun je lang niet overal zeggen als Keuken Medewerker, maar bij Dennenlucht wel.

Bijbaan Bediening

Werken in een bosrijke omgeving! Je werkt samen met leeftijdsgenoten en zorgt samen voor tevreden gasten. Wij houden rekening met jouw schoolrooster, waardoor je werkt wanneer jou het beste uitkomt. Een bijbaan in de bediening is echt wat je wil!

Bijbaan Spoelkeuken

In de spoelkeuken ben jij verantwoordelijk voor alle schone borden, ruim je het serviesgoed op en zorg je ervoor dat de keuken brandschoon is. Je werkt veel samen met gezellige en enthousiaste collega's.

ook de magie
van dennenlucht
beleven?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 7 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.