Zakelijke events

OP DIT MOMENT IS HET NIET MOGELIJK
OM DIT ARRANGEMENT TE RESERVEREN!

Brainstormen over de nieuw te volgen koers? Of een mindfull sessie? Wat je ook bedenkt, Dennenlucht is een informele, professionele locatie om je zakelijke event of meeting tot een succes te maken.

DENNENLUCHT is ook dé locatie voor events


OP DIT MOMENT IS HET NIET MOGELIJK
OM DIT ARRANGEMENT TE RESERVEREN!

Een hei-sessie? Brainstormen over de nieuw te volgen koers? Of een mindfull sessie? Wat je ook bedenkt, Dennenlucht is een informele, professionele locatie om je zakelijke event of meeting tot een succes te maken. Zoals onze gasten gewend zijn denken we graag mee en ontzorgen we je tijdens het event zodat je je kan focussen op jouw business.

Kick-Off bij Dennenlucht

Een nieuwe huisstijl, een nieuw product of een geheel nieuwe visie voor uw bedrijf? Presenteer het tijdens een kick-off meeting in Dennenlucht.

Wij denken graag mee!

Vergaderen arrangementen

Dennenlucht is een informele, professionele locatie om je zakelijke event of meeting tot een succes te maken.

Wilt u Dennenlucht bezichtigen of contact opnemen?

Door de drukte in ons restaurant vragen wij u vriendelijk een afspraak te maken met Marloes. Dit kan door ons contact formulier onderaan deze pagina in te vullen. 

Ja, ik wil graag contact opnemen...

PERSONEELSFEESTEN, EVENEMENTEN EN VERGADEREN

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 6 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.