Overzicht arrangementen

Wat kun je allemaal doen bij Dennenlucht?

We bieden meer dan enkel een goed gevulde menukaart met overheerlijke gerechten. Dennenlucht Breda is ook een magische locatie om activiteiten te organiseren met familie, vrienden of collega’s. Bekijk hieronder alvast enkele opties. Mocht u andere vragen hebben of iets anders zoeken? Neem dan contact met ons op.

Beleef de magie bij Dennenlucht Breda

We bieden meer dan enkel een goed gevulde menukaart met overheerlijke gerechten. Dennenlucht Breda is ook een magische locatie om activiteiten te organiseren met familie, vrienden of collega’s. We bieden tal van mogelijkheden voor groepsarrangementen die je allemaal kunt bekijken op deze pagina.

Een greep uit onze arrangementen

Bekijk hier alvast enkele arrangementen die je kunt boeken bij Dennenlucht

Pasen

Zondag 31 maart en maandag 1 april organiseren we onze jaarlijkse Paas Brunch waarbij alles is verzorgd zodat u met de hele familie gezellig Pasen kan vieren

Tafel reserveren

Dennenlucht bakt de allerlekkerste pannenkoeken van Breda en ver daar buiten. Reserveer online tot 12 personen online via onze website.

High tea

Er is niets zo leuk als een middag tijd maken voor vrienden of familie. Al helemaal als dat gebeurt met een high tea bij Dennenlucht Breda.

Tovermenu

Voor een vaste voordelige prijs kun je kiezen uit onze drie tovermenu's voor groepen vanaf 12 volwassenen, bekijk ze allemaal online.

Barbecuen

Wie houdt er nou niet van een barbecue? Barbecuen in Breda doe je natuurlijk bij Dennenlucht want wij zijn dol op barbecuen op onze speciale OFYR bbq.

Dessert buffet

Wie houdt er nou niet van ijs, de lekkerste toetjes met slagroom en ga zo maar door. Het lekkerste dessert buffet van Breda boek je bij Dennenlucht.

E-Chopper verhuur

Met deze duurzame E-choppers van Dennenlucht Breda ontdek je de omgeving op een unieke manier. Boek nu direct online je e-choppers bij Dennenlucht Breda.

ook de magie
van dennenlucht
beleven?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 6 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.