Kom je ook werken bij Dennenlucht?

Vacatures in de horeca heb je overal, maar werken in het meest magische restaurant van Breda kan maar op één plek. We hebben vaak verschillende vacatures open staan, maar je mag ook een open-sollicitatie sturen als je denkt dat je ons team kunt versterken. Samen stropen we onze mouwen op, maar we houden ook zeker van een geintje op zijn tijd.

Bekijk hieronder alle openstaande vacatures.
acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld

Vacatures bij Dennenlucht

Bijbaan Bediening

Bijbanen heb je overal, maar werken in het meest magische restaurant van Breda kan maar op één plek. Bij Dennenlucht zoeken w...

Bekijk deze vacature

Floormanager bediening

Als floormanager ben jij de inspirerende aanvoerder van een team tussen de 10 en 15 medewerkers in de bediening op een dag. Sam...

Bekijk deze vacature
We hebben nog meer vacatures, klik hier om ze allemaal te bekijken.

Collega's aan het woord

Beleef de magie bij Dennenlucht is niks voor niks onze slogan! Kom werken bij het meest gezellige team van Breda. Lees hieronder een aantal verhalen van medewerkers die werken bij Dennenlucht.

Indy: Omdat het werk super leuk is, je in een leuk team terecht komt.

Lees het verhaal van Indy

Bekijk je nieuwe werkplek alvast

Of lees meer verhalen van onze medewerkers...

ook de magie
van dennenlucht
beleven?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 6 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.