Kom je ook werken bij Dennenlucht?

Van werken bij Dennenlucht in Breda word je vanzelf blij. Jouw glimlach zorgt er namelijk voor dat onze kleine en grote gasten zich welkom voelen. Wanneer je ons team komt versterken doe je werk waar je écht blij van wordt, zodat je kunt doen waar je echt goed in bent. Jouw verantwoordelijkheid? Zorgen voor het plezier van de gast. Als dat geen mooie uitdaging is!

Wat biedt Dennenlucht Breda?
Jouw inzet belonen wij graag. Werken bij Dennenlucht Breda is zo leuk omdat je deel uitmaakt van een enthousiast en jong team. Wij bieden je daarbij een goed salaris en flexibiliteit in werkdagen en -uren. Iedere twee maanden organiseren we een gezellig personeelsfeest in het restaurant. En wat dacht je van elk jaar een leuk en uitdagend teamuitje? Dennenlucht Breda zorgt goed voor haar werknemers, dus ook voor eten en drinken wordt gezorgd. Is het vervoer een probleem? Dan is er altijd wel een collega met wie je mee kunt rijden. Dus wacht niet langer, en solliciteer vandaag nog bij Dennenlucht Breda.

Op dit moment zoeken wij nieuwe collega's in de bediening en keuken.

Vacatures bij Dennenlucht

Bedieningsmedewerkers Oproepkrachten (m/v)

Met een dienblad in je hand zorg je ervoor dat gasten van alle leeftijden een onvergetelijk bezoek aan ons restaurant beleven.

Bekijk deze vacature

Keukenhulpen Oproepkrachten (m/v)

Onze keukenhulpen produceren de lekkerste gerechten in onze keuken onder leiding van onze ervaren koks.

Bekijk deze vacature
Bekijk al onze vacatures

Collega's aan het woord

Beleef de magie bij Dennenlucht is niks voor niks onze slogan! Kom werken bij het meest gezellige team van Breda. Lees hieronder een aantal verhalen van medewerkers die werken bij Dennenlucht.

Ankie: Ik ben gaan solliciteren en een week later kon ik meteen beginnen.

Lees het verhaal van Ankie

Meer verhalen van collega's

Lees meer verhalen...

ook de magie
van dennenlucht
beleven?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 7 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.