Kom je ook werken bij Dennenlucht?

Is het restaurant al bekend terrein? Of nog niet zo bekend, maar wel interessant om uit te proberen? We hebben vaak verschillende vacatures open staan, maar je mag ook een open-sollicitatie sturen als je denkt dat je ons team kunt versterken. De werkzaamheden binnen het restaurant zijn divers.

Solliciteer via het contactformulier hieronder en we nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. 

Vacatures bij Dennenlucht

Open Sollicitatie

Als je graag deel wilt uitmaken van ons team maar er zit geen passende vacature voor jou tussen. Ook dan horen wij graag van je!

Bekijk deze vacature

Bedrijfsleider of Bedrijfsleidster Dennenlucht

Ben jij een echte horeca tijger, maar vind je het inmiddels ook wel fijn als een werkdag niet pas om middernacht eindigt? Lees ...

Bekijk deze vacature
Bekijk al onze vacatures

Collega's aan het woord

Beleef de magie bij Dennenlucht is niks voor niks onze slogan! Kom werken bij het meest gezellige team van Breda. Lees hieronder een aantal verhalen van medewerkers die werken bij Dennenlucht.

Koen: Ik werk in een superleuk team van hele gezellige collega's!

Lees het verhaal van Koen

Meer verhalen van collega's

Lees meer verhalen...

ook de magie
van dennenlucht
beleven?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 6 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.