magische Tovermenu's

Tovermenu's

Vanaf 12 volwassenen t/m 30 volwassenen kun je dit arrangement reserveren.
Dit kan alleen online via onze website en niet telefonisch.


Voor een vaste voordelige prijs kun je kiezen uit onze drie tovermenu's. Begin met een borreplank en kies een pannenkoek, of start met een pannenkoek en een ijsje of je hoeft helemaal niet te kiezen met het toverketel menu. Je boekt dit arrangement al vanaf 12 volwassenen tot maximaal 30 volwassenen.

Onze tovermenu's zijn beschikbaar op dinsdag t/m zondagen enkel met een reservering vooraf, dit kan alleen online.

Voordelig

Dennenlucht heeft drie keuze menu's vanaf 12 t/m 30 volwassenen. Ben je met meer? Kies dan een ander arrangement in het menu.

  • Borrelplank + pannenkoek
  • Pannenkoek + IJscoupe
  • Borrelplank + pannenkoek + ijscoupe
  • Voor de kids keuze uit onze kinderkaart

Toverhoed

Borrelplankje met o.a. brood en smeersels, diverse warme hapjes + Pannenkoek naar keuze.

17,50 per volwassenen.

Toverstaf

Pannenkoek naar keuze + IJscoupe

19,50 per volwassenen

Toverketel

Borreplank met o.a. brood en smeersels, diverse warme hapjes + Pannenkoek naar keuze + IJscoupe

21,50 per volwassenen

Voorwaarden tovermenu's

Bij alle tovermenu's moet er voor 16:30 uur de hoofdgerechten besteld zijn. Drankjes zijn altijd op na-calculatie. Het gekozen tovermenu is het zelfde voor het hele gezelschap, kinderen kunnen bestellen van de jaap’s kaart. Bestellen van de "normale" kaart is niet mogelijk. We werken altijd met een maximale boeking van 2,5 uur. Een aanvraag is nog geen definitieve boeking. Voor groepen die gebruik maken van het tovermenu zal 1 totaal rekening worden gemaakt en "splitsen" vanwege de drukte in ons restaurant niet mogelijk.

Wijzigen van aantal personen kan kosteloos tot 3 dagen van te voren, binnen 72 uur tot de boeking rekenen wij het aantal opgegeven personen.

Vanaf 12 volwassenen t/m 30 volwassenen kun je dit arrangement reserveren. Dit kan alleen online via onze website en niet telefonisch.

ook de magie
van dennenlucht
beleven?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 6 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.