Vier de feestdagen

Lekker uitslapen en heerlijk brunchen tijdens de kerst? Maak dan gebruik van het Dennenlucht Kerstbrunch, Of een heerlijke drie gangen diner met het Dennenlucht Kerstdiner op 2e kerstdag.

Vier de feestdagen bij Dennenlucht Breda

Tijdens kerst is het ideale moment om met familie en/of vrienden bij elkaar te komen en te genieten van al het lekkers. Met een gerust hart de feestdagen in en eindeloos genieten van alle gezelligheid bij Dennenlucht Breda. 

Let op: op 2e kerstdag serveren wij alleen onze kerstbrunch en kerstdiner en is het bestellen van onze normale kaart niet mogelijk.

Kerst brunch

Geniet dit jaar van een uitgebreide kerstbrunch bij Dennenlucht.

De ideale tijd en gelegenheid om met de familie bij elkaar te komen en te genieten van al het lekkers. Het aanbod van de kerstbrunch van Dennenlucht is ook nog eens heel divers, zo zit er zeker weten iets voor iedereen tussen! 

Kerst diner

Graag nodigen wij u je uit voor het mooist feest van het jaar.

Op 2e kerstdag geniet je bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht  met uw familie, vrienden of lekker met z’n tweeën van ons kerstdiner.

Openingstijden tijdens de feestdagen

Dennenlucht Breda is kerstavond geopend tot 20:00 uur, 1e kerstdag gesloten en 2e kerstdag enkel open voor onze kerstarrangementen. Op oudjaarsdag zijn wij geopend tot 17:00 uur en nieuwsjaardag 1 jan staan wij vanaf 12 uur weer voor u klaar.

Ook de magie beleven tijdens kerst?

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. Dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner, 6 dagen per week. 

Beleef de magie bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht.