Lekker brunchen met kerst

Geniet dit jaar van een uitgebreide kerstbrunch bij Dennenlucht. De ideale tijd en gelegenheid om met de familie bij elkaar te komen en te genieten van al het lekkers. 

Kerstbrunch bij Dennenlucht

Geniet dit jaar van een uitgebreide kerstbrunch bij Dennenlucht. De ideale tijd en gelegenheid om met de familie bij elkaar te komen en te genieten van al het lekkers. Het aanbod van de kerstbrunch van Dennenlucht is ook nog eens heel divers, zo zit er zeker weten iets voor iedereen tussen! 

Op 2e kerstdag serveren wij weer traditiegetrouw ons uitgebreid kerstbuffet. Geniet van een buffet vol warme en koude gerechten zoals heerlijke huisgemaakte soepen, verse broodjes, croissants, koffiebroodjes, warme beenham, stoofpeertjes, american pancakes, heerlijke salades, een ruime keuze aan hartig en zoet beleg, carpaccio, diverse eiergerechten, vers fruit. Uiteraard zal de kerststol niet ontbreken en zal er nog veel meer lekkers te vinden zijn op het buffet. Alles wordt tot in de puntjes voor u verzorgd zodat u heerlijk kunt genieten van een gezellig samenzijn. 

Tijden:
Ronde 1: Buffet vanaf 11:00 t/m 13:00 uur Ontvangst vanaf 10:30 uur.
Ronde 2: Buffet vanaf 14:00 t/m 16:00 uur Ontvangst vanaf 13:30 uur.

Prijzen:

Volwassenen €32,95
Kinderen tot 4 jaar eten gratis mee.
4 jaar t/m 12 jaar €19,95 (inclusief vier Jaap dukaten)
prijzen zijn exclusief dranken

Reserveren
Klik hier om te reserveren voor onze kerstbrunch ronde 1
Klik hier om te reserveren voor onze kerstbrunch ronde 2
Bent u meer dan met 12 personen? Stuur ons dan aub een
email via het contact formulier, klik hier.

Kerst Diner

Graag nodigen wij u je uit voor het mooist feest van het jaar.

Op 2e kerstdag geniet je bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht  met uw familie, vrienden of lekker met z’n tweeën van ons kerstdiner.

Annulleren van onze kerstarrangementen

Het volledig annulleren van een reservering kan t/m 13 december 2023 kosteloos. Na deze datum brengen wij 50% van de gemaakte reservering in rekening. Wijzigen van aantal personen kan tot 7 dagen (t/m 19 december) kosteloos.

Nog meer magie beleven tijdens kerst?

Bekijk alle kerstarrangementen bij Dennenlucht op 2e kerstdag hier.