Lekker brunchen met kerst

Geniet dit jaar van een uitgebreide kerstbrunch bij Dennenlucht. De ideale tijd en gelegenheid om met de familie bij elkaar te komen en te genieten van al het lekkers. 

Kerstbrunch bij Dennenlucht

Geniet dit jaar van een uitgebreide kerstbrunch bij Dennenlucht. De ideale tijd en gelegenheid om met de familie bij elkaar te komen en te genieten van al het lekkers. Het aanbod van de kerstbrunch van Dennenlucht is ook nog eens heel divers, zo zit er zeker weten iets voor iedereen tussen! 

Op 2e kerstdag serveren wij weer traditiegetrouw ons uitgebreid kerstbuffet. Geniet van een buffet vol warme en koude gerechten zoals heerlijke huisgemaakte soepen, verse broodjes, croissants, koffiebroodjes, warme beenham, stoofpeertjes, american pancakes, heerlijke salades, een ruime keuze aan hartig en zoet beleg, carpaccio, diverse eiergerechten, vers fruit. Uiteraard zal de kerststol niet ontbreken en zal er nog veel meer lekkers te vinden zijn op het buffet. Alles wordt tot in de puntjes voor u verzorgd zodat u heerlijk kunt genieten van een gezellig samenzijn.

Buffet tussen 13:00 uur en 15:00 uur, ontvangst vanaf 12:30 uur.

Volwassenen
29,95

Kinderen
tot 4 jaar eten gratis mee
4 jaar t/m 12 jaar 19,95
(inclusief vier Jaap dukaten)

Reserveren
Klik hier om te reserveren voor onze kerstbrunch.

Kerst Ontbijt

Het magische kerst ontbijt van Dennenlucht is al jaren een geliefde belevenis voor jong en oud.

Bij dit Kerstbuffet wordt alles voor u verzorgd. U kunt met een gerust hart genieten van alle gezelligheid in de warme kerstsfeer waar Dennenlucht zo bekend om staat. 

Kerst Diner

Graag nodigen wij u je uit voor het mooist feest van het jaar.

Op 2e kerstdag geniet je bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht  met uw familie, vrienden of lekker met z’n tweeën van ons kerstdiner.

Kerst Huifkartocht

Een sterk span paarden stapt stevig door de avontuurlijke bosweggetjes in de
omgeving van Dennenlucht en voert je naar de mooiste plekjes tijdens de huifkartocht op 2e kerstdag.

Nog meer magie beleven tijdens kerst?

Bekijk alle kerstarrangementen bij Dennenlucht op 2e kerstdag hier.